AD Hotelska oprema Hotelska oprema 0

O nama

Dobrodošli u AD HOTELSKU OPREMU, Vaše glavno odredište za visokokvalitetne, moderne i inovativne hotelske potrepštine i opremu. 
Posvećeni smo pružanju vrhunskih proizvoda za poboljšanje udobnosti, funkcionalnosti i estetike Vašeg hotela, osiguravajući nezaboravno i ugodno iskustvo za Vaše goste.
 
Naš opsežni asortiman proizvoda pažljivo je odabran kako bi zadovoljio različite potrebe svih vrsta ugostiteljskog smještaja, od svih vrsta posteljine i cjelokupnog tekstila poput zavjesa, tepiha i ručnika do elegantnog i izdržljivog namještaja za sobe. Bilo da želite preurediti svoje hotelske sobe, unaprijediti objekte ili poboljšati sveukupno iskustvo gosta, AD hotelska oprema Vas u tome pokriva.
 
U tvrtki Sagittarius invictus d.o.o. razumijemo važnost vrhunske kvalitete i iznimnog dizajna.  Zato smo partneri s vodećim proizvođačima i dizajnerima kako bismo vam predstavili najnovije trendove i inovacije u ugostiteljskoj industriji. Naši proizvodi nisu samo vizualno zadivljujući, već su i napravljeni da izdrže zahtjeve užurbanog hotelskog okruženja, osiguravajući dugotrajnost i performanse.
 
Uz našu predanost kvaliteti, prioritet nam je zadovoljstvo kupaca iznad svega. Sa jedinstvenim konceptom “ cjelokupna oprema na jednom mjestu”  naš obrazovan i ljubazan tim posvećen je pomoći Vam tijekom Vašeg kupovnog puta, pružajući stručne savjete i smjernice kako biste lakše pronašli savršena rješenja za svoj hotel.
 
Istražite naš webshop kako biste otkrili svijet mogućnosti za svoj hotel. Od elegantnih dodataka za sobe do najsuvremenije tehnologije i održivih rješenja, AD HOTELSKA OPREMA Vaše je mjesto za sve Vaše potrebe za hotelskom opskrbom.
 
Podignite svoj hotel na nove visine s AD HOTELSKOM OPREMOM  –  gdje se izvrsnost susreće s inovacijom u ugostiteljstvu.
 
Tvrtka Sagittarius invictus d.o.o. započela je 1993.godine kao obiteljski obrt “Krojačka radionica”.
Kroz svoju povijest tvrtka je opremila preko 400 značajnih objekata. Kao takva jamac je
kvalitete usluge te ponude rješenja za sve potrebe.
 
S povjerenjem stojimo na usluzi.
<p>Svoje putovanje započeli smo 1993. godine u maloj sobi u Čakovcu sa jednom šivaćom mašinom i jednim škarama.</p>
 slika

Svoje putovanje započeli smo 1993. godine u maloj sobi u Čakovcu sa jednom šivaćom mašinom i jednim škarama.

<p>Do danas smo opremili više od 400 značajnih objekata !</p>
 slika

Do danas smo opremili više od 400 značajnih objekata !

30

GODINA RADA

400

ZAVRŠENIH PROJEKATA

97%

ZADOVOLJNIH KUPACA